ARKA Microbe Lift NO3PO4 Control 473 ml

7500 Ft

Az ARKA Biotechnologie GmbH által gyártott Microbe Lift NO3PO4 control készítménye speciálisan válogatott szénhidrogénekből épül fel, amelyek támogatják az akváriumi baktériumfauna stabil fejlődését és körforgását.
A NO3PO4 control maximalizálja a baktériumok teljesítményét ezáltal azok még magasabb tápanyagszint mellett is eredményesen folytatják a lebontást.
A készítmény használatával elérhető a stabilan alacsony tápanyagszint ezáltal a még ragyogóbb színezettel rendelkező korallok is.
Habár a termék önmagában alkalmazva is eredményes, hatékonyságát tovább fokozhatjuk amennyiben a Microbe Lift Special Blend termékkel együtt kerül kezelésre. Azonban két készítmény adagolása között tartson legalább 48 órás szünetet.
Az akváriumot a tápanyagok csökkentése alatt érdemes folyamatos kontroll alatt tartani hiszen a túlságosan alacsonyan tartott értékek hosszútávon károsak lehetnek, ezért javasoljuk ezek szintjét rendszeresen ellenőrizni.

Alkalmazható sós és édesvízi akváriumban is.

Adagolás:
A NO3PO4 control adagolását kezdje napi 2ml / 100L dózissal majd növelje amíg a csökkenés nem mérhető (legfeljebb
10ml / 100L / nap)
Tartsa a kiválasztott dózist amíg eléri a megfelelő értékeket majd folyamatos mérések mellett a NO3PO4 control stabilizálja azokat.

Shopping Cart