Aquaforest AF Power Food 20g

4600 Ft

Az AF Power Food egy por formájú eledel amely fő célcsoportja az SPS korallok, ugyanakkor kiváló összetételének köszönhetően számos korallfajta szívesen fogyasztja.
Egyedülálló formulája rendkívül tápláló planktonokon, valamint tengeri és édesvízi algák keverékén alapul. A Power Food a legjobb minőségű állati eredetű termékekkel és kagyló adalékanyagokkal lett gazdagítva. Gondosan kiválogatott alapanyagai a legigényesebb korallok igényeit is kielégíti.

Az AF Power Food könnyen emészthető és értékes kivonatokban gazdag, melyek maximálisan biztosítják a tápanyagot a korallok számára. Az egyedülálló formulát kifejezetten SPS korallok számára fejlesztették ki, ezáltal kiváló színezetet és gyors növekedést biztosít számukra.
A Power Food speciális vitaminkészlettel van dúsítva, melyek támogatják az immunitást és optimális, gyors növekedést biztosítanak a korallok számára.

Adagolás: 1 mérőkanál 100l vízhez (27 US gal).
Töltsön meg egy kisebb edényt 20ml vízzel, adja hozzá a Power Foodot majd keverje el. Öntse az akváriumba vagy etessen célzottan pipetta segítségével.
Használja hetente legalább egyszer, de egy stabil rendszerű akváriumba akár naponta is adagolható.
A porított ételek általános ajánlott adagja 1 mérőkanál 100l vízhez, de minden akvárium más, így az adagolás nagyban függ a koralloktól.
Javasoljuk, hogy először a normál adag felével vagy negyedével kezdje, amennyiben nincs jele túladagolásnak, növelje a mennyiséget.
A készítmény alkalmazása után érdemes a hableválasztót 1-2 órára kikapcsolni.

Kategória:
Gyártó

Aquaforest

Shopping Cart