Aquaforest Hybrid Pro tengeri só 22kg

39900 Ft

  • A Hybrid Pro Salt ötvözi a szintetikus sók valamint a természetes tengervíz előnyös tulajdonságait
  • Szintetikus és természetes összetevők felhasználásával
  • Megnövelt mikroelemekkel a stabilabb vízparaméterekért
  • Szabadalmaztatott probiotikus formula
  • Ajánlott új akvárium indításakor vagy meglévő rendszer vízcseréjéhez egyaránt
Kategória:

Bemutatkozik a Hybrid Pro Salt, az Aquaforest legújabb és eddig legfejlettebb sója.
A cég számos vízmintát gyűjtött be különböző természetesen virágzó zátonyokról mint pl.  Kenya, Egyiptom, Indonézia, Fiji-szigetek.
Ezek ICP- értékeit vizsgálva igyekeztek egy olyan tengeri sót alkotni, mely ötvözi a szintetikus só, illetve a természetes tengervíz előnyeit.
A tengerrel ellentétben az akvárium egy zárt ökoszisztéma, melyben az elemek nem egyformán szívódnak fel. A különbségek kiegyenlítése érdekében az Aqua Forest Hybrid Pro-ban megtalálhatóak azok a mikrotápanyagok és nyomelemek megnövelt mennyiségben, mint például a stroncium vagy a jód, ezzel nagyobb stabilitást adva. Az Aqua Forest Hybrid Pro ötvözi a vegytiszta sókat az Atlanti-óceán északi részének legtisztább vizeiből kinyert természetes tengeri sópelyhekkel. Gazdag a probiotikus baktériumok szabadalmaztatott keverékében, melyek a nitrát és foszfát csökkentésében játszanak fontos szerepet. Így kiküszöbölheti a gyakori magas foszfátszintet, ezzel megnövelve a színintenzitást, illetve a növekedési potenciált. Számos mikro- és makroelemet tartalmaz, valamint  kíváló minőségű aminosavakkal és vitaminokkal van dúsítva, ezzel támogatva az immunrendszert, illetve a természetes anyagcsere funkciókat. Az optimális használat érdekében ozmó vízben ajánlott feloldani 24-25°C hőmérsékleten és 33ppt sótartalom mellett.

10 liter vízben oldjunk fel 390g sót majd 15perc keverés után, miután a só maradéktalanul feloldódott azonnal használható. A párolgás hatására a víz paraméterei megváltoznak, ezért az elkészített sós vizet letakarva, legfeljebb 3 napig érdemes tárolni.
Száraz, hűvös helyen tárolandó.

TIPP: Javasoljuk, hogy a dKH értéket tartsa 7,5 és 8,5 között, hogy elősegítse a probiotikus baktériumok szaporodását. A magasabb/alacsonyabb értékek csökkenthetik a baktériumok aktivitását.

Gyártó

Aquaforest

Shopping Cart