• Kosár

    A kosár üres

    Az Ön bevásárlókosara jelenleg üres.

Nem találja a keresett felszerelést? Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Jól jönne egy szakértő tanácsa a választás előtt?

Keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén és mi örömmel segítünk.

Telefon: +36 1 268 0381
Mobil: +36 30 3277 383
E-mail: írjon nekünk

Amennyiben 30.000 Forint felett vásárol a megrendelt terméket az ország egész területén ingyenesen szállítjuk ki.

A szállítás díja ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén is csak 1.490 Forint.

Tunze
A képre kattintva elérheti a gyártó termékeit
Segítség a vásárláshoz:
Termékkel kapcsolatos kérdése van? Hívjon bennünket, és mi örömmel segítünk.
Nem szeretne online vásárolni? Rendelését telefonon, vagy a Wesselényi utcai üzletünkben személyesen is leadhatja.
Nem tud választani? Több termék tulajdonságainak összehasonlításához használja az "összehasonlít" funkciót.
Később szeretne vásárolni? Regisztráljon és készítsen "kívánságlistát". A kívánságlistára összegyűjtött termékeket később akár egyben is megvásárolhatja.

Tunze Turbelle Stream 6105 electronic szabalyozható áramoltató (3000-13000l/h)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

A Turbelle Stream 6105 electronic egy szabályozható teljesítményű áramoltató. A megújult forma egy 3000 és 13000 l/h teljesítmény között vezérelhető, csendes üzemű, alacsony fogyasztású propelleres áramoltató motort rejt.


A motor gömb formájú házának köszönhetően a vízáramlás könnyen, minden irányba pozicionálható. A tartozék mágneses tartóval a motor az akvárium bármely pontján egyszerűen az üvegre rögzíthető


Fontos: a készletben található motor elektronikával csak egy adott teljesítmény fokozat állítható be. Ennél összetettebb hullámzás szimulációkhoz szükség van valamelyik Tunze vezérlőre.

102 900 Ft
Termék megosztása:

Tunze Turbelle Stream 6105 electronic áramoltató Zoom

Részletek

A német Tunze cég volt az első, aki az akvarisztikában propelleres áramoltató motort épített, és élen jár a teljesítmény szabályozható egyenáramú áramoltatók fejlesztésében is. A megújult formájú második generációs 6105-ös motor 200 és 2000 liter közötti akváriumokban alkalmazható a tengeri hullámzás keltette vízmozgások szimulálására.

Az innovatív forma egy 3000 és 13000 l/h teljesítmény között vezérlehető, csendes, teljesítményéhez képest alacsony fogyasztású propelleres keringető motort rejt. A ráccsal védett szívórész széles kialakítása miatt lassan tömődik el, az 50mm átmérőjű kivezető száj pedig elég nagy ahhoz, hogy a propeller jó hatásfokkal, erős és egyenletes áramlást biztosítson. A készlet tartalmaz egy ún. "wide flow" előtétet is, ami a motor által létrehozott vízáramot még nagyobb területen osztja szét, így minimalizálva a vízsugár fókuszában keletkező nyomását.

A motor gömb formájú házának köszönhetően a vízáramlás fel, le, jobbra és balra is könnyen irányítható. A csendesebb üzem érdekében az ennél a típusnál rezgéscsillapítóval felszerelt mágneses tartókkal a motor 15 mm-es üvegvastagságig az akvárium bármely pontján egyszerűen az üvegre rögzíthető. A piacon jelenleg a Tunze stream motorok a legflexibilisebbek az elhelyezés és a vízsugár pozicionálásának tekintetében.

A mikroprocesszoros vezérlésnek köszönhetően az elektronika a szivattyú mindenkori terheléséhez igazítja a propeller fordulatszámát, így az mindig jó hatékonysági fokkal, a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás mellett dolgozik. (Ez az energiafogyasztás kb. 50 %-kal kevesebb, mint más hagyományos szivattyúknál.) A pumpa elakadás esetén azonnal lekapcsol, majd az elakadást okozó probléma elhárítása után a propeller 20 másodperc múlva automatikusan újraindul. A szivattyú úgynevezett „fish care” funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a készülék nyugalmi állapotában is fordul egyet a propeller 20 másodperces időközönként. Az áramoltató motor Tunze Multicontroller 7095, 7096 és Tunze Wavecontroller 7092 készülékekkel vezérelhető.

Fontos: a motor tartozék elektronikájával csak egy adott teljesítmény fokozat állítható be. Ennél összetettebb hullámzás szimulációkhoz szükség van valamelyik Tunze vezérlőre: Tunze Multicontroller 7095, 7096 és Tunze Wavecontroller 7092

Termékspecifikáció

Gyártó Tunze
Típus Turbelle Stream 6105 electronic
Akvárium méret 200 - 2000 liter
Teljesítmény 3000 - 13000 l/h
Vezérelhetőség elektronikusan vezérelhető
Nyomó oldal 50 mm
Fogyasztás max 35 W
Méretek 9 cm (átmérő)
Vezeték hossza 5 m
Tengely titán
Tartozék(ok) tápegység, motorvezérlő elektronika, mágneses rezgéscsillapítós rögzítő 15 mm-es üvegvastagságig, extra védőrács a kivezető szájra, extra "wide-flow" előtét

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Tunze Turbelle Stream 6105 electronic szabalyozható áramoltató (3000-13000l/h)

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  ☆☆☆☆ ★★☆☆☆ ★★★☆☆ ★★★★ ★★★★★
Értékelés
previous next
12

Talán a következő termékek is érdekelhetik: