• Kosár

    A kosár üres

    Az Ön bevásárlókosara jelenleg üres.

Nem találja a keresett felszerelést? Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Jól jönne egy szakértő tanácsa a választás előtt?

Keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén és mi örömmel segítünk.

Telefon: +36 1 268 0381
Mobil: +36 30 3277 383
E-mail: írjon nekünk

Amennyiben 30.000 Forint felett vásárol a megrendelt terméket az ország egész területén ingyenesen szállítjuk ki.

A szállítás díja ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén is csak 1.490 Forint.

Tunze
A képre kattintva elérheti a gyártó termékeit
Segítség a vásárláshoz:
Termékkel kapcsolatos kérdése van? Hívjon bennünket, és mi örömmel segítünk.
Nem szeretne online vásárolni? Rendelését telefonon, vagy a Wesselényi utcai üzletünkben személyesen is leadhatja.
Nem tud választani? Több termék tulajdonságainak összehasonlításához használja az "összehasonlít" funkciót.
Később szeretne vásárolni? Regisztráljon és készítsen "kívánságlistát". A kívánságlistára összegyűjtött termékeket később akár egyben is megvásárolhatja.

Tunze Turbelle Nanostream 6095 electronic szabályozható áramoltató (2000-9500l/h)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

A Turbelle Nanostream 6095 electronic egy szabályozható teljesítményű áramoltató. Az innovatív forma egy 2000 és 9500 l/h teljesítmény között vezérelhető, csendes üzemű, alacsony fogyasztású propelleres áramoltató motort rejt.


A motor gömb formájú házának köszönhetően a vízáramlás könnyen minden irányba pozicionálható. A 6095-ösnek, eltérően a Nanostream család kisebb teljesítményű tagjaitól, 50mm széles ún. WIDE FLOW kivezető szája van.


A tartozék mágneses tartóval a motor az akvárium bármely pontján egyszerűen az üvegre rögzíthető.


Fontos: a készletben található motor elektronikával csak egy adott teljesítmény fokozat állítható be. Ennél összetettebb hullámzás szimulációkhoz szükség van valamelyik Tunze vezérlőre.

85 500 Ft
Termék megosztása:

Tunze Turbelle Nanostream 6095 electronic áramoltató Zoom

Részletek

A német Tunze cég volt az első, aki az akvarisztikában propelleres áramoltató motort épített, és élen jár a teljesítmény szabályozható egyenáramú áramoltatók fejlesztésében is. A második generációs 6095-ös motor legjobban 100 és 1000 liter közötti akváriumokban alkalmazható a tengeri hullámzás keltette vízmozgások szimulálására.

Az innovatív forma egy 2000 és 9500 l/h teljesítmény között vezérelhető, csendes, alacsony fogyasztású propelleres keringető motort rejt. A ráccsal védett szívórész széles kialakítása miatt lassan tömődik el, a 50mm átmérőjű ún. WIDE FLOW kivezető száj pedig elég nagy ahhoz, hogy a propeller jó hatásfokkal, erős és egyenletes áramlást biztosítson.

A motor gömb formájú házának köszönhetően a vízáramlás fel, le, jobbra és balra is könnyen irányítható. Kis mérete (70mm-es átmérő) lehetővé teszi, hogy a vízpumpát könnyen a dekoráció közé rejtsük. A csendesebb üzem érdekében az ennél a típusnál rezgéscsillapítóval felszerelt mágneses tartókkal a motor 15 mm-es üvegvastagságig az akvárium bármely pontján egyszerűen az üvegre rögzíthető. A piacon jelenleg a Tunze stream motorok a legflexibilisebbek az elhelyezés és a vízsugár pozicionálásának tekintetében.

A mikroprocesszoros vezérlésnek köszönhetően az elektronika a szivattyú mindenkori terheléséhez igazítja a propeller fordulatszámát, így az mindig jó hatékonysági fokkal, a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás mellett dolgozik. (Ez az energiafogyasztás kb. 50 %-kal kevesebb, mint más hagyományos szivattyúknál.) A pumpa elakadás esetén azonnal lekapcsol, majd az elakadást okozó probléma elhárítása után a propeller 20 másodperc múlva automatikusan újraindul. A szivattyú úgynevezett „fish care” funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a készülék nyugalmi állapotában is fordul egyet a propeller, 20 másodperces időközönként. Az áramoltató motor Tunze Multicontroller 7095, 7096 és Tunze Wavecontroller 7092 készülékekkel vezérelhető.

Fontos: a motor tartozék elektronikájával csak egy adott teljesítmény fokozat állítható be. Ennél összetettebb hullámzás szimulációkhoz szükség van valamelyik Tunze vezérlőre: Tunze Multicontroller 7095, 7096 és Tunze Wavecontroller 7092

Termékspecifikáció

Gyártó Tunze
Típus Nanostream 6095 electronic
Akvárium méret 100 - 1000 liter
Teljesítmény 2000 - 9500 l/h
Vezérelhetőség elektronikusan vezérelhető
Nyomó oldal 50 mm (WIDE FLOW)
Fogyasztás 5 - 21 W
Méretek 7 cm (átmérő)
Vezeték hossza 5 m
Tengely titán
Tartozék(ok) tápegység, motorvezérlő elektronika, mágneses rezgéscsillapítós rögzítő 15 mm-es üvegvastagságig, extra védőrács a kivezető szájra

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Tunze Turbelle Nanostream 6095 electronic szabályozható áramoltató (2000-9500l/h)

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  ☆☆☆☆ ★★☆☆☆ ★★★☆☆ ★★★★ ★★★★★
Értékelés
previous next
12

Talán a következő termékek is érdekelhetik: