• Kosár

    A kosár üres

    Az Ön bevásárlókosara jelenleg üres.

Nem találja a keresett felszerelést? Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Jól jönne egy szakértő tanácsa a választás előtt?

Keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén és mi örömmel segítünk.

Telefon: +36 1 268 0381
Mobil: +36 30 3277 383
E-mail: írjon nekünk

Amennyiben 30.000 Forint felett vásárol a megrendelt terméket az ország egész területén ingyenesen szállítjuk ki.

A szállítás díja ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén is csak 1.490 Forint.

Tunze
A képre kattintva elérheti a gyártó termékeit
Segítség a vásárláshoz:
Termékkel kapcsolatos kérdése van? Hívjon bennünket, és mi örömmel segítünk.
Nem szeretne online vásárolni? Rendelését telefonon, vagy a Wesselényi utcai üzletünkben személyesen is leadhatja.
Nem tud választani? Több termék tulajdonságainak összehasonlításához használja az "összehasonlít" funkciót.
Később szeretne vásárolni? Regisztráljon és készítsen "kívánságlistát". A kívánságlistára összegyűjtött termékeket később akár egyben is megvásárolhatja.

Tunze Multicontroller 7095 vezérlő egység szabályozható teljesítményű Tunze motorokhoz

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

A Multicontroller 7095 egy olyan elektronikus vezérlő egység, amit a Tunze szabályozható teljesítményű áramoltatóival összekötve, számos tengeráramlási minta szimulálható akváriumi körülmények között is: pulzáló vízmozgás, váltakozó irányú vízmozgás, fokozatosan erősödő áramlás.

A vezérlő könnyen áttekinthető kezelőfelületén, minden bonyolultabb programozás nélkül, gombok és potméterek segítségével lehet a fő áramlási jellemzőket beállítani.

A 7095-ös Multicontroller a különböző vízmozgások szimulálása mellett olyan extra funkciókkal is rendelkezik, mint az etetési időre vagy éjszakára aktiválható ún. nyugalmi üzemmód, és a 28 napos holdciklus változó fényerejét szimuláló holdfény lámpa.

A csomagban található tartozék kábelekkel a Multicontroller 4 db Turbelle Stream vagy Nanostream pumpát tud egyidejűleg vezérelni, de 7092.34-es Y elosztókkal ez akár 8 db-ig is bővíthető.

Fontos: A Tunze Multicontroller 7095 csak a 7240.26 és 7240.27 típusú motorvezérlővel szerelt Turbelle pumpákkal kompatibilis
Fontos: A Multicontroller közvetlenül nem alkalmas a Tunze Waveboxok vezérlésre
95 800 Ft
Termék megosztása:

Tunze Multicontroller 7095 vezérlő egység szabályozható teljesítményű Tunze motorokhoz Zoom

Részletek

A szabályozható teljesítményű Tunze Turbelle áramoltató motorok beállítási lehetőségei az alapcsomaggal érkező motorvezérlő elektronikával nagyon korlátozottak.

Az áramoltatókban rejlő valódi lehetőségek kiaknázásához nélkülözhetetlen a Tunze saját fejlesztésű 7095-ös Multicontroller-e, ami lehetővé teszi a Turbelle motorok 30% és 100% között állítható teljesítményének előre tárolt programok szerinti vezérlését. A készülék által kínált alap programokkal és azok egyedi beállításaival olyan tengeráramlási jelenségek szimulálhatóak az akváriumban mint:

1. pulzáló vízmozgás (hullámverés): egy vagy több áramoltató motor egyidejűleg, adott időközönként, két teljesítmény fokozat között váltogatva, hol gyengébben, hol erősebben mozgatja a vizet
2. váltakozó irányú vízmozgás: kettő vagy több szivattyú esetén a szivattyúk egymást váltva kapcsolnak ki és be. A váltások közötti intervallum 1 perc és 12 óra között állítható be.
3. fokozatosan erősödő vízáram: kettő vagy több szivattyú esetén a Multicontroller a szivattyúkat egymást követően (szekvenciálisan) kapcsolja be, így szimulálva az erősödő áramlást
4. fokozatosan erősödő pulzáló vízáramlás: az 1. és a 3. program együtt

(A fentieknél összetettebb áramlási minták - pl: váltakozó irányú pulzáló vízmozgás - egy Multicontroller és egy Wavecontroller összekapcsolásával hozhatók létre.)

A 7095-ös Multicontroller a különböző vízmozgások szimulálása mellett további extra funkciókkal is rendelkezik:

- nyugalmi üzemmód etetés idejére: egy gombnyomásra az összes áramoltató motor megáll, beállítástól függően, 1-től 15 percre
- nyugalmi üzemmód éjszakára: a vezérlőhöz tartozékként járó fotocella érzékeli, hogy a tengeri akvárium világítása mikor kapcsol ki, és ehhez igazodva csökkenti a motorok teljesítményét
- holdfény szimuláció: a vezérlőhöz mellékelt fehér LED lámpával szimulálhatók a 28 napos holdhónap változó éjszakai fényviszonyai

Programozás

Sok más akvárium vezérlő elektronikával szemben a Multicontroller beüzemelése nem igényel bonyolult programozást. A berendezés könnyen áttekinthető, fröccsenő víz ellen védett kezelőfelületén hagyományos gombok és tekerhető potméterek segítségével lehet a fő áramlási jellemzőket beállítani. A beállításokat a készülék áramkimaradás esetén is megőrzi.

Az éppen futó programról és az áramoltató motorok aktuális teljesítményéről kis LED égők adnak könnyen értelmezhető visszajelzéseket.

Kompatibilitás

A csomagban található tartozék kábelekkel a Multicontroller 4 db Turbelle Electronic pumpát tud egyidejűleg vezérelni, de 7092.34-es Y elosztókkal ez akár 8 db-ig is bővíthető. A Tunze Multicontroller 7095 csak a 7240.26 és 7240.27 típusú motorvezérlővel szerelt Turbelle pumpákkal kompatibilis.

Termékspecifikáció

Gyártó Tunze
Típus Multicontroller 7095
Funkciók Alap programok: pulzáló vízmozgás (hullámverés), váltakozó irányú vízmozgás, fokozatosan erősödő vízáram, fokozatosan erősödő pulzáló vízáramlás.
Extra funkciók: nyugalmi üzemmód etetés idejére, nyugalmi üzemmód éjszakára, holdfény szimuláció
Vezérelt szivattyúk száma 4 db (7092.34-es Y elosztókkal 8 db-ig bővíthető) - mind egy program szerint
Programozhatóság hagyományos gombok és tekerhető potméterek segítségével
Kompatibilitás 7240.26 és 7240.27 típusú motorvezérlővel szerelt Turebelle pumpákkal
Méretek 10 cm széles x 19,5 cm magas x 4 cm vastag
Tartozék(ok) 4 db vezérlő kábel (7092.30), integrált fényérzékelő és holdfény LED

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Tunze Multicontroller 7095 vezérlő egység szabályozható teljesítményű Tunze motorokhoz

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  ☆☆☆☆ ★★☆☆☆ ★★★☆☆ ★★★★ ★★★★★
Értékelés

Talán a következő termékek is érdekelhetik: