• Kosár

    A kosár üres

    Az Ön bevásárlókosara jelenleg üres.

Nem találja a keresett felszerelést? Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Jól jönne egy szakértő tanácsa a választás előtt?

Keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén és mi örömmel segítünk.

Telefon: +36 1 268 0381
Mobil: +36 30 3277 383
E-mail: írjon nekünk

Amennyiben 30.000 Forint felett vásárol a megrendelt terméket az ország egész területén ingyenesen szállítjuk ki.

A szállítás díja ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén is csak 1.490 Forint.

Tropic Marin
A képre kattintva elérheti a gyártó termékeit
Segítség a vásárláshoz:
Termékkel kapcsolatos kérdése van? Hívjon bennünket, és mi örömmel segítünk.
Nem szeretne online vásárolni? Rendelését telefonon, vagy a Wesselényi utcai üzletünkben személyesen is leadhatja.
Nem tud választani? Több termék tulajdonságainak összehasonlításához használja az "összehasonlít" funkciót.
Később szeretne vásárolni? Regisztráljon és készítsen "kívánságlistát". A kívánságlistára összegyűjtött termékeket később akár egyben is megvásárolhatja.

Tropic Marin Pro-Coral Reef Snow korall táp adalék 100 ml

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

A Tropic Marin Pro-Coral Reef Snow egy olyan korall táplálék, amit vízzel és más plankton készítményekkel (pl. Tropic Marin Pro-Coral Zooton vagy Phyton) összekeverve jól imitálható a tengerekben kavargó üledék, mely sok filtráló élőlény legfontosabb élelem forrása. A Pro-Coral Reef Snow alkalmazásával megváltoztatható az eredeti tápok szemcsemérete, így azokat a filtráló szervezetek már könnyebben el tudják kapni.

A 100 ml-es kiszerelésű dobozban található mérőkanállal másfél adagnyit kell 100 ml ozmózis vízben elkeverni, majd többszöri átkeverés mellett 1-2 óráig pihenni hagyni. Ezt követően a keverékhez már hozzá lehet adni a különböző plankton alapú tápokat, ami újabb fél óra várakozás után válik felhasználhatóvá.
6 600 Ft
66 000 Ft/liter
Termék megosztása:

Tropic Marin Pro-Coral Reef Snow korall táp adalék 100 ml Zoom

Részletek

A tengerekben régóta megfigyelt jelenség a felszíni vízrétegekből hó szerűen aláhulló, magas szerves és szervetlen tápanyagtartalmú üledék. Ennek az üledéknek a korallszirti ökoszisztémában betöltött szerepét csak nemrég ismerték fel a kutatók.

A Tropic Marin Pro-Coral Reef Snow-t vízzel és más, filtráló élőlényeknek szánt folyékony vagy száraz tápokkal (pl. Tropic Marin Pro-Coral Zooton vagy Phyton) összekeverve akváriumi körülmények között is jól szimulálható ez az üledékhullás. A Reef Snow-val készített keverékben a Reef Snow szemcséi összekapcsolódnak az eredeti tápokban található anyagokkal, megváltoztatva azok szemcseméretét. A nagyobb szemcseméret kedvezően befolyásolja a nagypolipú kőkorallok, zooxhantella nélküli korallok, Gorgóniák, kagylók, és még számos gyakran tartott filtráló élőlény számára a tápanyagok "befoghatóságát".

A Reef Snow alkalmazásának egy másik előnye, hogy a vele készült tápok bomlási ideje megnő, így az akvárium aljára lehulló részek sem vesznek kárba, mert ott a különböző talajlakó, üledékevő élőlények (pl. tengeri csillagok, uborkák, stb.) fogyaszthatják el. A nagyobb csomókban összetapadt Reef Snow, prebiotikus hatása miatt a halak számára is értékes, emésztést javító táplálék kiegészítő.

Az 100 ml-es kiszerelésű dobozban található mérőkanállal másfél adagnyit kell 100 ml ozmózis vízben elkeverni, majd többszöri átkeverés mellett 1-2 óráig pihenni hagyni. Ezt követően a keverékhez már hozzá lehet adni a különböző plankton alapú tápokat, ami újabb fél óra várakozás után válik felhasználhatóvá. A keverék szemcseméretét a Coral Snow 100 ml vízhez adott mennyiségének növelésével vagy csökkentésével lehet szabályozni.

Termékspecifikáció

Gyártó Tropic Marin
Típus Pro-Coral Reef Snow
Összetétel alga, alga kivonat
Kiszerelés 100 ml

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Tropic Marin Pro-Coral Reef Snow korall táp adalék 100 ml

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  ☆☆☆☆ ★★☆☆☆ ★★★☆☆ ★★★★ ★★★★★
Értékelés

Talán a következő termékek is érdekelhetik: