• Kosár

    A kosár üres

    Az Ön bevásárlókosara jelenleg üres.

Nem találja a keresett felszerelést? Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Jól jönne egy szakértő tanácsa a választás előtt?

Keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén és mi örömmel segítünk.

Telefon: +36 1 268 0381
Mobil: +36 30 3277 383
E-mail: írjon nekünk

Amennyiben 30.000 Forint felett vásárol a megrendelt terméket az ország egész területén ingyenesen szállítjuk ki.

A szállítás díja ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén is csak 1.490 Forint.

Tropic Marin
A képre kattintva elérheti a gyártó termékeit
Segítség a vásárláshoz:
Termékkel kapcsolatos kérdése van? Hívjon bennünket, és mi örömmel segítünk.
Nem szeretne online vásárolni? Rendelését telefonon, vagy a Wesselényi utcai üzletünkben személyesen is leadhatja.
Nem tud választani? Több termék tulajdonságainak összehasonlításához használja az "összehasonlít" funkciót.
Később szeretne vásárolni? Regisztráljon és készítsen "kívánságlistát". A kívánságlistára összegyűjtött termékeket később akár egyben is megvásárolhatja.

Tropic Marin Bio Actif tengeri só 4 kg

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

A Bio-Actif egy forradalmian új szintetikus tengeri só készítmény, mely a Tropic Marin cégre jellemző nagy tisztaságú alapanyagokon és nyomelemeken túl, olyan új biológiailag aktív, védelmező és növekedés serkentő összetevőket is tartalmaz, melyek a gyártó kutatásai szerint kulcsfontosságú szerepet játszanak a korallzátonyok ökoszisztémájában, és akváriumban is hozzájárulnak: a korallok jobb növekedéséhez; élénkebb színéhez; a halak egészségének megőrzéséhez; és a lebontó folyamatok felgyorsításához.


A 4 kg-os kiszerelésű doboz könnyen visszazárható, így a só nem szívja meg magát nedvességgel.

7 400 Ft
1 850 Ft/kg
Termék megosztása:

Tropic Marin Bio Actif tengeri só 4 kg Zoom

Részletek

A Balling eljárás atyjának, Hans-Werner Ballingnak a nevével fémjelzett Tropic Marin Bio-Actif szintetikus tengeri só készítmény gyógyszeripari tisztaságú alapanyagokból készül, az óceánok összetételéről jelenleg rendelkezésünkre álló ismeretek alapján. A só csak a természetes tengervízben is megtalálható alkotóelemeket tartalmazza, de a modern tengeri akvarisztika követelményeinek megfelelően nitrát, foszfát és szilikát hozzáadása nélkül készül.

 

A Bio-Actif só nem csak 70 nyomelemet, de olyan forradalmian új, biológiailag aktív, védelmező és növekedés serkentő összetevőket is tartalmaz, melyek a gyártó kutatásai szerint kulcsfontosságú szerepet játszanak a korallzátonyok ökoszisztémájában.

 

A Tropic Marin cég "bio-actif" koncepciója több terméket foglal magában. Ezek közöl a Bio-Actif só készítmény két kulcsfontosságú összetevőt tartalmaz: olyan anyagokat melyek erősítik a halak egészségmegőrzése szempontjából fontos hámrészek nyálkabevonatát, illetve olyan anyagokat, melyek a korallok növekedését és színeit élénkítik egyrészről a lebontó folyamatok felgyorsításával, másrészről a nyomelemek jobb felvehetőségén keresztül.

 

Csak úgy, mint az elmúlt 30 évben, jelenleg is a Tropic Marin cég az egyetlen olyan szintetikus tengeri só gyártó, aki a gyógyszeriparban használt technológiákkal, szigorú minőségellenőrzési rendszerben állítja elő termékeit. Minden egyes tétel Bio-Actif só tulajdonságait laboratóriumban ellenőrzik. Mind a gyártás mind annak ellenőrzése az ISO9000-es minőség biztosítási rendszer szabványa szerint zajlik.

 

A 4 kg-os kiszerelésű só papír doboza könnyen visszazárható, így a készítmény hosszabb tárolás mellet sem szívja meg magát nedvességgel. A 4 kg só közel 120 liter tengervíz előállításhoz elegendő. A só könnyen, maradék nélkül oldódik, és azonnal felhasználható

.

Termékspecifikáció

Gyártó Tropic Marin
Típus Bio Actif
Kalcium ~442 ppm
Magnézium ~1348 ppm
Kh ~8
Nitrát 0
Foszfát 0
Szilikát 0
Kiszerelés 4 kg

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Tropic Marin Bio Actif tengeri só 4 kg

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  ☆☆☆☆ ★★☆☆☆ ★★★☆☆ ★★★★ ★★★★★
Értékelés