Two Little Fishies Marine Snow Plankton korall táp 250 ml

4200 Ft

A Two Little Fishies Marine Snow Plankton egy speciális fitó- és zooplankton alapú készítmény, mely összetételében és méret tartományában nagyon hasonlít a filtráló élőlények, többek között a nagypolipú kőkorallok, zooxhantella nélküli korallok, kagylók, férgek által a természetben fogyasztott lebegő szerves üledékhez.

A 250 ml kiszerelésű folyadékból legalább egy kupakkal ajánlott 100 liter akvárium vízhez önteni. A készítményt lehet önmagában adagolni, vagy más élő vagy száraz plankton készítménnyel keverni.

Fontos: a készítmény felbontás után hűtőben tárolandó.

Kategória:

A tengerekben régóta megfigyelt jelenség a felszíni vízrétegekből hószerűen aláhulló, magas szerves és szervetlen tápanyagtartalmú üledék. Ennek az üledéknek a korallszirti ökoszisztémában betöltött szerepét csak nemrégen ismerték fel a kutatók.

Julian Sprung, a számos tengeri akvarisztikai alapmű szerzőjének közreműködésével a Two Little Fishies amerikai cég, az elsők között jelent meg olyan plankton készítménnyel, mely összetételében és méret tartományában nagyon hasonlít ehhez a filtráló élőlények által a korallzátonyokon is fogyasztott lebegő szerves üledékhez.

A Marine Snow nem csak a lágy és a kőkorallok, a zooxhantella nélküli korallok táplálására alkalmas, hanem önmagában, vagy más plankton készítményekkel, – omega zsírsav tartalmú adalékokkal – kiegészítve a kagylók, a férgek, az üledéklakó tengeri uborkák és csillagok, de még a halak is szívesen fogadják. A nagyobb csomókban összetapadt Marine Snow prebiotikus hatása miatt a halak számára is értékes, emésztést javító táplálék kiegészítő.

A 250 ml kiszerelésű folyadékból legalább egy kupakkal ajánlott 100 liter akvárium vízhez önteni. Ennél nagyobb mennyiséget javasolt több kisebb adagban, vagy akár folyamatosan csepegtetve adagolni.

Fontos: a készítmény felbontás után hűtőben tárolandó.

Gyártó

Two Little Fishies

Shopping Cart