Prodibio BioDigest szűrőbaktérium koncentrátum 30 ampulla

18000 Ft

A Probidio BioDigest egy szűrőbaktérium koncentrátum, mely tartalmazza a biológiai szűrés elindításához és hatékony működéséhez szükséges baktérium törzseket. A készítményben egyaránt megtalálhatók nitrifikáló (pl. Nitrosomonas europaea, Nitrobacter winogradskyi, stb.) és denitrifikáló (pl. Paracoccus denitrificans, Pseudomonas stutzeri, stb.) baktérium törzsek, így adagolásával a teljes ammónia > nitrit > nitrát > nitrogén ciklus felépül az akváriumban.

A BioDigest használata javasolt az akvárium indításakor, vagy minden olyan esetben, amikor nitrát vagy foszfát szint emelkedésből adódó vízminőségi problémákkal küzdünk pl.: víz zavarosodás, nem kívánt algásodás, váratlan halbetegség, stb., de a problémák megelőzése és a biológiai szűrőrendszer stabilitásának fenntartása érdekében is érdemes a szűrőbaktériumokat rendszeresen adagolni.

1 ampulla tartalma 1000 liter vízhez elegendő. Az adagolást 15 naponként érdemes megismételni. A 30 ampullás kiszerelésnek köszönhetően a fel nem használt rész érintetlen marad, ami baktérium készítményeknél nagyon fontos kritérium.

Gyártó

Prodibio

Shopping Cart