Philips CoralCare led lámpa

255000 Ft

  • Széles spektrumtartomány a korallok optimális fejlődéséért és a  ragyogó színvisszaadásért
  • Homogén és egyenletes színegyensúly megelőzve az éles árnyékok illetve a vibráló foltok kialakulását
  • Letisztult és robosztus kialakítás, minőségi alkatrészek a hosszú élettartam tükrében
  • Egyszerű kezelhetőség és spektrumtartomyán beállítás az előre párosított színcsatornáknak köszönhetően. Ezáltal a különbőző beállítások, értékek mellett a fény nem veszít hasznosíthatóságából a korallok tekintetében.
  • Alacsony energiaigény a magas hatásfokú Luxeon ledeknek köszönhetőenA lámpa jelenelg nincs raktáron, de rendelhető kérjük érdeklődjön üzletünkben vagy a kapcsolat menüpont alatt. 
    Szállítási határidő kb. 2-3 hét.
Kategória:

A Philips CoralCare egy magas minőségű alkatrészekből precízen felépített fényforrás mely maradéktalanul kielégíti a korallszirtes akvarisztika minden igényét.

A masszív burkolat ami egyben a hűtésért felelős passzív elem 104 darab Luxeon ledet foglal magába kettő külön és egy harmadik kombinált csatornára bontva:

Csatorna 1:   32x Luxeon T Király Kék
  8x Luxeon UV 420nm
  8x Luxeon Z kék
Csatorna 2:   32x Luxeon TX 6500K/70
  8x Luxeon Rebel Cián
  8x Luxeon Rebel foszfor bevonatú borostyán
  8x Luxeon T Király kék

A CoralCare lámpákkal élvezheti a hagyományos és már jól bevált T5 világítótestek teljesítményét és szín-visszaadását a ledlámpák összes előnyével kombinálva. A CoralCare fényforrás sokoldalúan programozható, dimmelhető melyre két opció adott: Philips CoralCare kontroller vagy egy akvárium vezérlő (GHL profilux, Neptun Apex, stb). A beállítások során lehetőség adódik a kívánt színhatás elérésére a fényminőség romlása, a korallokra gyakorolt negatív hatása nélkül illetve az időpontokhoz rendelt precíz dimmelhetőség. Fontos, vezérlő egység vagy controller nélkül a lámpa nem üzemeltethető.

Gyártó

Philips

Dimmelhető

dimmelhető

Shopping Cart