Omega One Marine Flakes lemezes haltáp fokhagyma kivonattal 62 g

4000 Ft

Az Omega One Marine Flake fokhagyma kivonatos haltáp a halak számára nem csak rendkívül ízletes, és a számos tengerből származó alapanyagnak és a Kelp-nek (tengeri alga) köszönhetően tápláló, de az Omega 3 és 6 zsírsav, illetve fokhagyma tartalom miatt immunrendszer erősítő és étvágyfokozó is.

Az Omega One a Marine Flakes alapanyagait úgy válogatta össze, hogy a bőséges fehérje és zsír forrás mellett olyan természetes szín élénkítő anyagokat is tartalmazzon, mint a lazacok bőrében megtalálható béta-karotin tartalmú pigmentek.

A 62 g-os kiszerelésű Marine Flakes-t egyaránt elfogadják a növényevő és a ragadozó halak is. Az el nem fogyasztott eleség lassan, a víz zavarosodása nélkül bomlik le.

Kategória:

Az Omega One a természetes, teljes értékű alapanyagokból készülő haltápok gyártásának specialistája. Sok más gyártóval ellentétben eleségeik nem hallisztből, hanem valódi, az alaszkai partoknál fogott halakból, rákokból és környék természetes Kelp mezőiről szüretelt algából készülnek.

Az Omega One lemezes száraz táp többek között olyan természetes alapanyagokat tartalmaz mint: hering, lazac, fekete tőkehal, lapos hal, kagyló, lazac tojás, tintahal, garnéla, stb. A sokféle állati fehérjében és többszörösen telítetlen zsírsavakban (pl. Omega 3, 6, stb) gazdag összetevők mellett a készítmény tartalmaz még algát (Kelp); vitaminokat: A, B12, C, D3, E; olyan a halak színét fokozó anyagokat mint pl. a lazacok bőrében megtalálható béta-karotin; és nem utolsó sorban fokhagymát.

A fokhagyma kivonat, mint haltáp adalék bizonyítottan csökkenti a halak belső és külső parazitás fertőzéseinek kockázatát, és immunerősítő hatása mellett jó étvágyfokozó is.

A 62 g-os kiszerelésű Omega One Marine Flake tehát egy rendkívül ízletes és tápláló haleledel, amit a növényevő és a ragadozó halak is egyaránt elfogadnak. Az el nem fogyasztott eleség lassan, a víz zavarosodása nélkül bomlik le.

Gyártó

Omega One

Shopping Cart