Easy Reefs EasySPS EVO Gel plankton alapú koralleledel

7400 Ft

Az EasySPS EVO a természetes tengeri planktonok magas minőségű keveréke ásványi szuszpenzióban, amelyet kifejezetten dózispumpával való használatra terveztek az SPS korallok pontos és rendszeres táplálkozásának biztosítása érdekében.

Az EasySPS EVO 0,2 – 400 mikron (55% 0,4 és 200 mikron) közötti planktonikus szervezeteket tartalmaz, így kifejezetten ideális az SPS korallok táplálására hiszen méretéből adódóan azok könnyűszerrel felveszik a vízből.
A kutatások kimutatták, hogy sokkalta sikeresebben tarthatóak hosszútávon az SPS korallok abban az esetben ha kellő mennyiségben áll rendelkezésre számukra könnyen felvehető és emészthető energiaforrás valamint fehérje. Erre kínál kézenfekvő megoldást az EasySPS EVO amely adagolása után ellátja az akváriumot megfelelő mennyiségű és kimagasló minőségű fehérjével, komplex szénhidrátokkal és természetes lipidekkel. Az EasySPS EVO használatával normalizálódik az anyagcsere, növekszik a színintenzitás és a gyarapodás is.

– Beltartalma Palaemonetes variánsokból, Tetraselmis, Isochrysis, és Phaeodactylum áll.
– Elősegíti az érzékeny SPS korallok egészséges és kiegyensúlyozott fehérjeháztartását valamint ellátja őket szénhidrátokkal, funkcionális szénhidrátokkal és EPA-ban, ARA-ban, DHA-ban gazdag lipidekkel.
– A készítmény minden összetevőjét az Easy Reef saját gyárában állítanak elő magas minőségellenőrzés mellett annak érdekében hogy a beltartalmi értékek hosszútávon is stabilak maradjanak.

Adagolás:

EasySPS EVO Kezdeti adag: napi 1 ml minden 250 liter akváriumvízre. Ezután növelje az adagot heti 25% -kal, amíg el nem éri az ajánlott adagot.
Napi ajánlott adag: 4 ml / nap minden 250 liter akváriumvízre.

A termék mauális úton is adagolható napi rendszerességgel vagy adagolópumpa segítségével is. A megfelelő szétterülés érdekében magasan áramoltatott helyre ajánlott közvetlenül az akváriumba.

Gyártó

Easy Reef's

Shopping Cart