Aquarium Systems Reef Crystals tengeri só 4 kg

7000 Ft

A Reef Crystals egy jó ár érték arányú, korallos és halas akváriumokban egyaránt használható szintetikus tengeri só készítmény, ami a nélkülözhetetlen makró és mikró elemek mellett számos nyomelemet, vitaminokat és extra kalciumot is tartalmaz.

A készítmény nem tartalmaz foszfátot és nitrátot, és néhány speciális adaléknak köszönhetően a vízben található nehézfémeket (pl. réz) is ártalmatlanítja.

Az Aquarium Systems szigorú minőségellenőrzésének köszönhetően minden egyes 4 kg-os doboz só ugyanazzal  a minőséggel készül.

Kategória:

A Reef Crystals szintetikus só speciálisan korallos akvarisztikai felhasználásra készült, elsősorban a korallok és halak igényeinek figyelembe vételével.

 

A Aquarium Systems Reef Crystals a nélkülözhetetlen makró és mikró elemek mellett, nem csak hozzáadott vitaminokat és kalciumot tartalmaz, hanem a természetes tengervíznél magasabb koncentrációban nyomelemeket is, így Reef Crystal-al készített szintetikus tengervíz hosszabb ideig kielégíti az akváriumi ökoszisztéma szükségleteit.

 

A sókészítmény ezen felül néhány további speciális adaléknak köszönhetően a vízben található nehézfémeket (pl. réz) is ártalmatlanítja.

 

A gyártó által alkalmazott szigorú minőségellenőrzésnek köszönhetően, minden egyes doboz só ugyanazzal a minőséggel készül, jól oldódik és garantáltan foszfát és nitrát mentes. A 4 kg-os doboz tartalma közel 120 liter tengervíz előállításához elegendő.

Gyártó

Aquarium Systems

Shopping Cart