Aqua Medic Power Filter 1000 belső szűrő

9400 Ft

A PF 1000 egy hagyományos belső szűrő az Aqua Medic-től.

A berendezés egy 1000 l/h teljesítményű kompakt powerhead motorból és egy mechanikai szűrőanyaggal (szivacs betét) töltött szűrőkosárból áll.

A gyártó szerint hatékony mechanika szűrést legfeljebb 100 literes akvárium méretig végez, annál nagyobb medencéknél inkább, mint vízáramoltató tölthet be hasznos szerepet.

A szűrőt és annak motorját a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni az akváriumban.

Kategória:

Az Aqua Medic Power Filter 1000 egy 1000 l/h teljesítményű, kompakt méretű powerhead szivattyú és egy mechanikus szűrésre alkalmas szűrőszivacsot tartó kosár kombinációja.

 

Az Aqua Medic a motort kis mérete ellenére is ugyanazzal a robusztus szűrőházzal és kerámiatengelyes szinkron motorral építi, mint a jól ismert Ocean Runner szivattyú családot, így a Power Filtereknél is garantált a tartós és csendes üzem, míg az energia felvétel nem haladja meg a 10 W-ot.

 

A PF 1000 teljesítménye elég ahhoz, hogy egy 100 literes akváriumban hatékonyan elvégezze a mechanikus szűrés feladatát, de az ennél nagyobb medencékben is jó szolgálatot tehet, mint áramoltató motor (akár üres szűrőkosárral is).

 

A kiáramló vízsugár iránya a csomagban található 45 fokban hajlított toldalékkal szabályozható. A szűrőt és annak motorját a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen az akváriumban rögzíteni.

Gyártó

Aqua Medic

Shopping Cart