Aqua Medic Easy line professional 50 190L/nap

31500 Ft

Az Aqua Medic easy line professional a cég eddigi legösszetettebb ozmózis víz előállítására alkalmas készülék. Az egység a szokásos három lépcsős kialakítású amely egy aktívszén betétből, egy 5 mikronos előszűrőből és egy féligáteresztő TFC membránból áll.

Az aktívszén szűrő megköti a klórt valamint az egyéb kémiai szennyeződéseket majd az előszűrő megvédi a poliamid/poliszulfon membránt az 5 mikronnál nagyobb szennyeződésektől. A TFC membrán 3-4 / 1-hez arányban dolgozik amely azt jelenti hogy 1 liter ozmóvíz előállításához 3-4L „koncentrátum” víz keletkezik. Az Aqua Medic easy line professional az eddigiekhez képest víznyomást mérő órával valamint nyomáskapcsolóval lett ellátva továbbá lehetőséget biztosít arra, hogy a készülék lekötése nélkül engedhessen csapvizet is.

A rendszerbe bekötött nyomáskapcsoló abban az esetben lép működésbe ha a speciális, ozmózis víz tárolására alkalmas zárt tartály (nem tartozék) megtelik a készülék automatikusan lekapcsol.
A csomagolásban megtaláljuk a rendkívül kompakt, könnyedén falra szerelhető 3 lépcsős egységet valamint a bekötéshez elengedhetetlen szerelvényeket a krómozott csapbővítéssel együtt.
Amennyiben szükségessé válik Korallszirt választékában megtalálja a csere előszűrőket és membránt is.

Gyártó

Aqua Medic

Shopping Cart