Aqua Medic Aquaniveau 2 szenzoros vízszintszabályozó

67000 Ft

Az Aqua Medic Aquaniveau egy elektronikus vízszintszabályozó egység, ami a tartozék kapcsolómodulon keresztül bármilyen 220V-os (max 200W-os) szivattyút a vízszint változásának megfelelően irányít.

Az állandó vízszint nem csak a akváriumvíz sósűrűségének megőrzése szempontjából fontos, de néhány szűrőberendezés vagy akár a teljes alsó szekrényes szűrőrendszer sokkal hatékonyabban vagy éppen csendesebben üzemel ha a víz szintje változatlan.

Az Aquaniveau 2 szenzoros változatán egy kapcsoló segítségével két üzemmód közül lehet választani:

1. akvárium vízszintszabályozó szivattyú szárazon futás elleni védelemmel: az első úszó a vízszint szabályzásáért felel, míg a második egy olyan biztonsági érzékelő, ami az utántöltő tartály kiürülése esetén védi a motort a szárazon futástól
2. akvárium vízszintszabályozó túltöltés elleni védelemmel: az első úszó a vízszint szabályzásáért felel, míg a második egy olyan biztonsági érzékelő, ami pl. az első úszókapcsoló beragadása esetén megvédi az akváriumot a túltöltéstől

Az Aqua Medic Aquaniveau érzékelőit a mellékelt tapadókorongos rögzítőkkel a szűrőakváriumban és az akvárium peremén is problémamentesen el lehet helyezni.

Kategória:
Gyártó

Aqua Medic

Shopping Cart