• Kosár

    A kosár üres

    Az Ön bevásárlókosara jelenleg üres.

Nem találja a keresett felszerelést? Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Jól jönne egy szakértő tanácsa a választás előtt?

Keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén és mi örömmel segítünk.

Telefon: +36 1 268 0381
Mobil: +36 30 3277 383
E-mail: írjon nekünk

Amennyiben 30.000 Forint felett vásárol a megrendelt terméket az ország egész területén ingyenesen szállítjuk ki.

A szállítás díja ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén is csak 1.490 Forint.

Royal Exclusiv
A képre kattintva elérheti a gyártó termékeit
Segítség a vásárláshoz:
Termékkel kapcsolatos kérdése van? Hívjon bennünket, és mi örömmel segítünk.
Nem szeretne online vásárolni? Rendelését telefonon, vagy a Wesselényi utcai üzletünkben személyesen is leadhatja.
Nem tud választani? Több termék tulajdonságainak összehasonlításához használja az "összehasonlít" funkciót.
Később szeretne vásárolni? Regisztráljon és készítsen "kívánságlistát". A kívánságlistára összegyűjtött termékeket később akár egyben is megvásárolhatja.

Royal Exclusiv Bubble King Supermarin 250 belső hableválasztó

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

A Bubble King Supermarin 250 egy 1000 - 3000 literes akvárium méretig ajánlott, motoros, diszpergátoros hableválasztó, amit a Royal Exclusiv elsősorban belső, szűrőakváriumos használatra tervezett (Diszpergátor: a levegő vízbe porlasztását egy tűs rotorú szivattyú végzi).

A Németországban gyártott csúcsminőségű lehabozóban egy hableválasztókhoz átalakított Red Dragon 2000-as szivattyú dolgozik. A motor 3000 l/h vizet és 2000 l/h levegőt pumpál a Bubble King-re jellemzően alulról, kis nyílásokon át a berendezés nagyméretű reaktorterébe.

A Supermarine-nak két szivattyú csatlakozási pontja van, így a Red Dragon motor áthelyezésével a berendezés helyfoglalása 35,5 x 47 cm-ről 55 x 30 cm-re változtatható.

A Supermarine 250 gumibakos alátámasztású, szilikon csővel csatlakozó vízpumpájának és a tartozék hangtompítónak köszönhetően nagy teljesítménye ellenére is rendkívül halk üzemű lehabozó.

Fontos: a lehabozó működtetéséhez szükséges ideális vízmagasság 18 - 23 cm

A lehabozó jelenelg nincs raktáron, de rendelhető.
Szállítási határidő kb. 2-3 hét.
368 000 Ft
Termék megosztása:

Royal Exclusiv Bubble King Supermarin 250 belső hableválasztó Zoom

Részletek

A Royal Exclusive Bubble King lehabozói a funkcionális és minőségi tökéletességre való törekvés csúcsát képviselik. A lehabozók Rolls-Royce-ának is nevezett Bubble King-et a mai napig kézzel szerelik össze a 25 éves múltra visszatekintő németországi gyárban, olyan anyagok felhasználásával mint az extrém tisztaságú akril vagy a titán.

A Bubble King Supermarin 250 egy motoros, diszpergátoros belső hableválasztó, amit a Royal Exclusiv elsősorban szűrőakváriumban való használathoz tervezett. (Diszpergátor: a levegő vízbe porlasztását egy tűs rotorú szivattyú végzi).

A fehérjehab leválasztó levegő és víz ellátását a Royal Exclusiv saját fejlesztésű Red Dragon 1500-as szivattyúja végzi. A berendezés helyigényének konfigurálhatósága érdekében a Supermarin skimmereknek két szivattyú csatlakozási pontja van, melyek felcserélésével a gép alapterülete 49 x 24 cm és 42 x 32 cm között változtatható.

A 48 Watt fogyasztású, a forgó részek vízkövesedése ellen bypass rendszerrel védett motor 2500 liter vizet és 1500 liter levegőt képes a lehabozó 20 cm átmérőjű reaktorába pumpálni óránként. A maximális hatásfokú habképződés érdekében, a Bubble King-ekre jellemzően a levegővel kevert víz alulról több kisebb nyíláson keresztül áramlik a lehabozó testébe.

A Buble King Supermarin 200-as lehabozóban a túlterhelés elleni elektronikus védelemmel ellátott Red Dragon motor szívóoldalára épített speciális toldalék három feladatot lát el: segítségével szabályozható a beszívott víz mennyisége; ide kapcsolódik a csendes üzemet biztosító hangtompítóból érkező levegő; és egy kisebb extra csatlakozón keresztül szükség esetén ide köthető be egy ózongenerátor.

A skimmer belső vízmagassága és a termelt hab nedvessége a 40 mm-es kivezető cső forgatásával állítható.

A nagyméretű, 2 liter térfogatú szivárgásmentesen rögzíthető habgyűjtő tartály könnyen, egy mozdulattal eltávolítható, de szüksége esetén tartalma az oldalán elhelyezett szelepen keresztül is leereszthető.

A berendezés karbantarthatóságát és tisztíthatóságát sokban segíti, hogy ragasztás helyett a fő elemeket rozsdaálló titán csavarok rögzítik, így a lehabozó bármikor könnyedén szétszerelhető.

A Supermarin 200 gumibakos alátámasztású, szilikon csővel csatlakozó szivattyújának és a tartozék hangtompítónak köszönhetően nagy teljesítménye ellenére is rendkívül halk üzemű lehabozó.

Ajánlott akvárium méret (normál sűrűségű betelepítéssel és halakkal):

  • max. 800 literes SPS
  • max. 1100 literes LPS
  • max. 1500 literes lágykorallos

Fontos: a lehabozó működtetéséhez szükséges ideális vízmagasság 18 - 23 cm

Termékspecifikáció

Gyártó Royal Exclusiv
Típus Bubble King Supermarin 250
Működési elv motoros, diszpergátor
Motor Royal Exclusiv Red Dragon 2000
Légteljesítmény 2000 l/h
Fogyasztás 58 W
Méretek 35,5cm x 47 cm vagy 55 cm x 30 cm alapú, 56 cm magas
Habtartály mérete ~4 liter
Vízelvezetés 50 mm-es, szabályozható magasságú PVC cső
Ózon kompatibilis, külön csatlakozóval
Hangtompító van
Elhelyezés szűrőakváriumban
Minimális vízmagasság 18 - 23 cm
Akvárium méret 1000 - 3000 liter

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Royal Exclusiv Bubble King Supermarin 250 belső hableválasztó

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  ☆☆☆☆ ★★☆☆☆ ★★★☆☆ ★★★★ ★★★★★
Értékelés

Talán a következő termékek is érdekelhetik: