• Kosár

    A kosár üres

    Az Ön bevásárlókosara jelenleg üres.

Nem találja a keresett felszerelést? Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Jól jönne egy szakértő tanácsa a választás előtt?

Keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén és mi örömmel segítünk.

Telefon: +36 1 268 0381
Mobil: +36 30 3277 383
E-mail: írjon nekünk

Amennyiben 30.000 Forint felett vásárol a megrendelt terméket az ország egész területén ingyenesen szállítjuk ki.

A szállítás díja ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén is csak 1.490 Forint.

Royal Exclusiv
A képre kattintva elérheti a gyártó termékeit
Segítség a vásárláshoz:
Termékkel kapcsolatos kérdése van? Hívjon bennünket, és mi örömmel segítünk.
Nem szeretne online vásárolni? Rendelését telefonon, vagy a Wesselényi utcai üzletünkben személyesen is leadhatja.
Nem tud választani? Több termék tulajdonságainak összehasonlításához használja az "összehasonlít" funkciót.
Később szeretne vásárolni? Regisztráljon és készítsen "kívánságlistát". A kívánságlistára összegyűjtött termékeket később akár egyben is megvásárolhatja.

Royal Exclusiv Bubble King DeLuxe 300 "external" külső hableválasztó

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

A Bubble King Delux 300 "external" egy 1200 - 3000 literes akvárium méretig ajánlott, motoros, diszpergátoros hableválasztó, amit a Royal Exclusiv akváriumon kívüli ún. "száraz üzemű" használatra tervezett (Diszpergátor: a levegő vízbe porlasztását egy tűs rotorú szivattyú végzi).

A Németországban gyártott csúcsminőségű lehabozóban egy hableválasztókhoz átalakított Red Dragon 2000-es szivattyú dolgozik. A motor 2000 liter levegőt pumpál óránként a Bubble King-re jellemzően alulról, kis nyílásokon át a berendezés nagyméretű reaktorterébe.

A Delux 300 "internal" gumibakos alátámasztású, szilikon csővel csatlakozó szivattyújának és a tartozék hangtompítónak köszönhetően nagy teljesítménye ellenére is rendkívül halk üzemű lehabozó.

Fontos: a lehabozó működtetéséhez szükséges egy extra, 500 - 2000 l/h vízhozamú szivattyú, vagy más forrású állandó vízellátás

A lehabozó jelenelg nincs raktáron, de rendelhető.
Szállítási határidő kb. 2-3 hét.
533 000 Ft
Termék megosztása:

Royal Exclusiv Bubble King DeLuxe 300 "external" külső hableválasztó Zoom

Részletek

A Royal Exclusive Bubble King lehabozói a funkcionális és minőségi tökéletességre való törekvés csúcsát képviselik. A lehabozók Rolls-Royce-ának is nevezett Bubble King-et a mai napig kézzel szerelik össze a 25 éves múltra visszatekintő németországi gyárban, olyan anyagok felhasználásával mint a extrém tisztaságú akril, vagy a titán.

A Bubble King DeLuxe 300 "external" egy motoros, diszpergátoros külső hableválasztó, amit a Royal Exclusiv akváriumon kívüli ún. "száraz üzemű" használatra tervezett. (Diszpergátor: a levegő vízbe porlasztását egy tűs rotorú szivattyú végzi). Annak érdekében, hogy a skimmer reaktorterének hidrodinamikai jellemzőit a külső vízbetáplálás extra furatai és csatlakozói ne zavarják meg, a berendezés alulról, egy zárt dobogón keresztül kapja a vizet.

A fehérjehab leválasztó levegő ellátását a Royal Exclusiv saját fejlesztésű Red Dragon 2000-es szivattyúja végzi. A 58 Watt fogyasztású, a forgó részek vízkövesedése ellen bypass rendszerrel védett motor 2000 liter levegőt képes a lehabozó 30 cm átmérőjű reaktorába pumpálni óránként. A maximális hatásfokú habképződés érdekében, a Bubble King-ekre jellemzően a levegővel kevert víz alulról több kisebb nyíláson keresztül áramlik a lehabozó testébe.

A Bubble King Royal 300 "external" lehabozóban a  túlterhelés elleni elektronikus védelemmel ellátott Red Dragon motor szívóoldalán egy 25mm-es T csatlakozó egyik ágába kell az akváriumból érkező vizet bekötni. A hableválasztó hatékony működtetéséhez a vízellátásnak 500 és 2000 l/h közé kell esnie. A vízellátáson túl a motor szívó oldalához kapcsolódik a csendes üzemet biztosító hangtompítóból érkező levegő is.

Míg a skimmer belső vízmagassága az 63 mm-es, teleszkópos kivezető cső segítségével állítható, addig a habnedvességet a kivezető cső forgatásával lehet finomhangolni.

A nagyméretű, 6,5 liter térfogatú szivárgásmentesen rögzíthető habgyűjtő tartály könnyen, egy mozdulattal eltávolítható, de szükség esetén tartalma egy leeresztő csövön is kiüríthető.

A Delux 300 "external" gumibakos alátámasztású, szilikon csővel csatlakozó szivattyújának és a tartozék hangtompítónak köszönhetően nagy teljesítménye ellenére is rendkívül halk üzemű lehabozó.

Ajánlott akvárium méret (normál sűrűségű betelepítéssel és halakkal):

  • max. 1200 literes SPS
  • max. 1800 literes LPS
  • max. 3000 literes lágykorallos

Termékspecifikáció

Gyártó Royal Exclusiv
Típus Bubble King DeLuxe 300 "external"
Működési elv motoros, diszpergátor
Szükséges vízellátás 500 - 2000 l/h, 25 mm-es csatlakozó
Motor Royal Exclusiv Red Dragon 2000
Légteljesítmény 2000 l/h
Fogyasztás 58 W
Méretek 33 cm x 51 cm alapú, 72 cm magas
Habtartály mérete ~6,5 liter
Vízelvezetés 63 mm-es, szabályozható magasságú PVC cső
Ózon kompatibilis
Hangtompító van
Elhelyezés akváriumon kívül
Akvárium méret 1200 - 3000 liter

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Royal Exclusiv Bubble King DeLuxe 300 "external" külső hableválasztó

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  ☆☆☆☆ ★★☆☆☆ ★★★☆☆ ★★★★ ★★★★★
Értékelés

Talán a következő termékek is érdekelhetik: