• Kosár

    A kosár üres

    Az Ön bevásárlókosara jelenleg üres.

Nem találja a keresett felszerelést? Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Jól jönne egy szakértő tanácsa a választás előtt?

Keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén és mi örömmel segítünk.

Telefon: +36 1 268 0381
Mobil: +36 30 3277 383
E-mail: írjon nekünk

Amennyiben 30.000 Forint felett vásárol a megrendelt terméket az ország egész területén ingyenesen szállítjuk ki.

A szállítás díja ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén is csak 1.490 Forint.

Tunze
A képre kattintva elérheti a gyártó termékeit
Segítség a vásárláshoz:
Termékkel kapcsolatos kérdése van? Hívjon bennünket, és mi örömmel segítünk.
Nem szeretne online vásárolni? Rendelését telefonon, vagy a Wesselényi utcai üzletünkben személyesen is leadhatja.
Nem tud választani? Több termék tulajdonságainak összehasonlításához használja az "összehasonlít" funkciót.
Később szeretne vásárolni? Regisztráljon és készítsen "kívánságlistát". A kívánságlistára összegyűjtött termékeket később akár egyben is megvásárolhatja.

Tunze Multicontroller 7096 vezérlő egység szabályozható teljesítményű Tunze motorokhoz

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

A Tunze Multicontroller 7096 a Multicontroller 7095 számítógépen keresztül programozható változata, azzal a lényegi különbséggel, hogy míg az előd esetében minden áramoltató csak ugyanazt az egy programot tudta végrehajtani, addig a 7096-nél 2-2 vízmozgató pumpa külön-külön programozható.

A 7096 a 7095-höz hasonlóan egy olyan elektronikus vezérlő egység, amit a Tunze szabályozható teljesítményű áramoltatóival összekötve számos tengeráramlási minta szimulálható akváriumi körülmények között is. A 7096-os Multicontroller a 95-öshöz képest 2 alapprogrammal többel rendelkezik: pulzáló vízmozgás, váltakozó irányú vízmozgás, fokozatosan erősödő áramlás, + oszcilláló vízmozgás (Wavebox-hoz), + vihar szimuláció.

A vezérlőhöz mellékelt PC és Mac kompatibilis számítógépes program segítségével a Multicontroller funkciói néhány kattintással beállíthatóak, majd egy USB kábel segítségével áttölthetők a kontroller memóriájába.

A 7096-os Multicontroller a különböző vízmozgások szimulálása mellett olyan extra funkciókkal is rendelkezik, mint az etetési időre vagy éjszakára aktiválható ún. nyugalmi üzemmód, és a 28 napos holdciklus változó fényerejét szimuláló holdfény lámpa.

A csomagban található tartozék kábelekkel a Multicontroller 4 db Turbelle Electronic pumpát vagy Waveboxot tud egyidejűleg vezérelni, de 7092.34-es Y elosztókkal ez akár 8 db-ig is bővíthető.

Fontos: A Tunze Multicontroller 7096 csak a 7240.26 és 7240.27 típusú motorvezérlővel szerelt Turbelle pumpákkal kompatibilis
35 900 Ft
Termék megosztása:

Tunze Multicontroller 7096 vezérlő egység szabályozható teljesítményű Tunze motorokhoz Zoom

Részletek

A szabályozható teljesítményű Tunze Turbelle áramoltató motorok beállítási lehetőségi az alapcsomaggal érkező motorvezérlő elektronikával nagyon korlátozottak.

Az áramoltatókban rejlő valódi lehetőségek kiaknázásához jó választás a Tunze saját fejlesztésű 7096-os Multicontroller-e, ami lehetővé teszi a Turbelle motorok 30% és 100% között állítható teljesítményének előre tárolt programok szerinti vezérlését.

A Multicontroller 7096 a 7095 továbbfejlesztett változata, mely két lényegi funkcióban tér el elődjétől:

1. a beállításokat egy számítógépes program segítségével lehet módosítani
2. a kontroller 4 kimenetéből 2-2 külön programozható így a 7096-os egyszerre vezérelhet Wavebox-okat (oszcilláló vízmozgás) és Turbelle pumpákat (pl. váltakozó irányú vízmozgás)

A Window-os és Mac-es környezetben is futtatható számítógépes alkalmazásban a következő előre tárolt tengeráramlási programokat lehet testre szabni:

1. pulzáló vízmozgás (hullámverés): egy vagy több áramoltató motor egyidejűleg, adott időközönként, két teljesítmény fokozat között váltogatva, hol gyengébben, hol erősebben mozgatja a vizet
2. váltakozó irányú vízmozgás: kettő vagy több szivattyú esetén a szivattyúk egymást váltva kapcsolnak ki és be. A váltások közötti intervallum 1 perc és 12 óra között állítható be.
3. fokozatosan erősödő vízáram: kettő vagy több szivattyú esetén a Multicontroller a szivattyúkat egymást követve kapcsolja be, így szimulálva az erősödő áramlást
4. fokozatosan erősödő pulzáló vízáramlás: az 1. és a 3. program együtt
5. oszcillációs vízmozgás (Wavebox-al vagy akár Turbelle pumpával is): a kontroller a szivattyúkat úgy kapcsolja ki és be, hogy azok ütemes, rövid időközönként váltakozó, felváltott irányú vízmozgást (valódi hullámzást) hoznak létre
6. vízalatti vihar: az üledék (mulm) felkeverésének érdekében a Multicontroller egy olyan előre tárolt speciális programot hajt végre, ami áramlásoktól elzárt részeken keletkező lerakódásokat segít megszüntetni. A program napi vagy heti rendszerességgel aktiválható.   

A 7096-os Multicontroller a különböző vízmozgások szimulálása mellett, további extra funkciókkal is rendelkezik:

- nyugalmi üzemmód etetés idejére: egy gombnyomásra az összes áramoltató motor megáll, beállítástól függően, 1-től 15 percre
- nyugalmi üzemmód éjszakára: a vezérlőhöz tartozékként járó fotocella érzékeli, hogy a tengeri akvárium világítása mikor kapcsol ki, és azzal egy időben csökkenti a motorok teljesítményét
- holdfény szimuláció: a vezérlőhöz mellékelt fehér LED lámpával szimulálhatók a 28 napos holdhónap változó éjszakai fényviszonyai

Programozás

Sok más akvárium vezérlő elektronikájával szemben a Multicontroller beüzemelése nem igényel bonyolult programozást. A felhasználóbarát számítógépes kezelőprogram segítségével néhány kattintással beállíthatóak az áramlási viszonyok paraméterei. A kész programot egy USB kábelen lehet áttölteni a vezérlő egységbe, amiről a programozás idejére minden gond nélkül le lehet kötni a keringető szivattyúkat.

A beállításokat a készülék áramkimaradás esetén is megőrzi.

Kompatibilitás

A csomagban található tartozék kábelekkel a Multicontroller 4 db Turbelle Electronic pumpát vagy Waveboxot tud egyidejűleg vezérelni, de 7092.34-es Y elosztókkal ez akár 8 db-ig is bővíthető. A Tunze Multicontroller 7096 csak a 7240.26 és 7240.27 típusú motorvezérlővel szerelt Turbelle pumpákkal kompatibilis.

Termékspecifikáció

Gyártó Tunze
Típus Multicontroller 7096
Funkciók Alap programok: pulzáló vízmozgás (hullámverés), váltakozó irányú vízmozgás, fokozatosan erősödő vízáram, fokozatosan erősödő pulzáló vízáramlás, oszcilláló vízmozgás (Wavebox-hoz), vihar szimuláció.
Extra funkciók: nyugalmi üzemmód etetés idejére, nyugalmi üzemmód éjszakára, holdfény szimuláció
Vezérelt szivattyúk száma 4 db (7092.34-es Y elosztókkal 8 db-ig bővíthető) - 2/2 csatorna külön programozható
Programozhatóság Windows 98, 2000, XP, Vista, Win7, Win8 és Mac kompatibilis vezérlő programmal
Kompatibilitás 7240.26 és 7240.27 típusú motorvezérlővel szerelt Turebelle pumpákkal
Méretek 12 cm széles x 5,6 cm magas x 3,1 cm vastag
Tartozék(ok) 4 db vezérlő kábel (7092.30), integrált fényérzékelő és holdfény LED, számítógépes szofware CD, USB kábel

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Tunze Multicontroller 7096 vezérlő egység szabályozható teljesítményű Tunze motorokhoz

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  ☆☆☆☆ ★★☆☆☆ ★★★☆☆ ★★★★ ★★★★★
Értékelés

Talán a következő termékek is érdekelhetik: