• Kosár

    A kosár üres

    Az Ön bevásárlókosara jelenleg üres.

Nem találja a keresett felszerelést? Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Jól jönne egy szakértő tanácsa a választás előtt?

Keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén és mi örömmel segítünk.

Telefon: +36 1 268 0381
Mobil: +36 30 3277 383
E-mail: írjon nekünk

Amennyiben 30.000 Forint felett vásárol a megrendelt terméket az ország egész területén ingyenesen szállítjuk ki.

A szállítás díja ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén is csak 1.490 Forint.

Sangokai
A képre kattintva elérheti a gyártó termékeit
Segítség a vásárláshoz:
Termékkel kapcsolatos kérdése van? Hívjon bennünket, és mi örömmel segítünk.
Nem szeretne online vásárolni? Rendelését telefonon, vagy a Wesselényi utcai üzletünkben személyesen is leadhatja.
Nem tud választani? Több termék tulajdonságainak összehasonlításához használja az "összehasonlít" funkciót.
Később szeretne vásárolni? Regisztráljon és készítsen "kívánságlistát". A kívánságlistára összegyűjtött termékeket később akár egyben is megvásárolhatja.

Sangokai Nutri-amin HED 250ml

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

A Sangokai Nutri-amin HED olyan speciális aminosavak és rokon szerves anyagok összessége, amelyekkel mindenek előtt az LPS-korallok színessége, növekedése és polipjaik kinyílása fokozható.

• emeli a korallok színeinek élénkségét és ragyogását a korallos akváriumokban.
• erőteljesebb a polipképződés és színeződés. Fokozza a polipok osztódását!
• támogatja az összetett színek kialakulását az LPS-koralloknál.
• csökkenti a sugárzás okozta stresszhatást és elősegíti a szövetek regenerálódását betegségeket követően.
• növeli a tápanyagspektrumot a DON (Disolved Organic Nitrogen - oldott szerves nitrogén) rendelkezésre bocsátásával.

Javasolt adagolás: hetente 1x 2,5 – 5 ml az akvárium vízének 100 literére számítva (adagoló szivattyúkhoz alkalmas!)
4 000 Ft
16 000 Ft/liter
Termék megosztása:

Sangokai Nutri-amin HED 250ml Zoom

Részletek

A Sango Nutri-amin HED (= High Energy Demand) az akvárium világításának rövidhullámú UVA sugárzási részarányának, azaz a kékszínű emissziós hullámhossz egyidejű növelésével valamennyi potenciálisan színes korall színképzését serkenti, a lágykorallokét is. Ezen túlmenően a több szín (többszörös színmorfológia) kialakulását támogatja, különösen az Acropora és a Montipora nemzetségbe tartozó kis polipú kőkorallok valamint a Seriatopora és a Pocillopora nemzetség pocilloporid SPS koralljai esetében. A Nutri-amin Basic alapellátásra épülő Nutri-amin HED adagolása mindenek előtt a gazdaállatok kék és rózsaszín kromoprotein-képzését fejleszti erősebben.

A készítmény a sokszínű LPS-korallok, mint pl. a Trachyphyllia vagy Acanthastrea speciális színképzését is támogatja. A színek intenzívebbeké válnak és egymástól jobban elkülönülnek. A Sango Nutri-amin HED mindenek előtt al LPS-korallok által dominált medencékben fejt ki szélsőségesen jó hatást, és heti rendszeres adagolásával segít az összes LPS-korall színének és polipjainak hosszú távú optimális fenntartásában.

A Nutri-amin HED aminosavakat oldott szerves nitrogén (angolul dissolved organic nitrogen, DON) alakjában is bejuttat, amivel növeli a koralloknak a sugárzás okozta stresszel szembeni ellenálló képességét, és támogatja őket az akutan megnövekedett vízhőmérséklet vagy hiányos tápanyagellátás okozta sztresszállapotok leküzdésében. Ezáltal jobban regenerálódhatnak illetve gyógyulhatnak a szöveti sérüléseik, még árnyékosabb helyen álló telepek esetén is, amelyeken számos esetben, különösen kezdeti nitrogén-korlátozások esetén rohamosan terjedő és rendszerint foltszerűen kialakuló szövetsorvadás tapasztalható.

A Nutri-amin Basic alapellátásra építve különösképpen az LPS-koralloktól dominált akváriumokban a színképzés és a polipok kinyílásának vonatkozásában határozott javulás tapasztalható.

A Sango nutri-amin HED a következő aminosavakat tartalmazza: L-glutaminsav, L-alanin, glicin, L-szerin, Taurin (2-aminoszulfonsav) és L-valin.

Adagolás: hetente 1 alkalommal 2,5 – 5 ml , 100 liter akváriumvízhez.

Adagolóautomata használata esetén a Nutri-amin Basic oldathoz is hozzákeverhető, és így az adagolás naponta történik. Ehhez a Nutri-amin Basic és a nutir-amin HED egyenlő arányban kell az adagolóedénybe kerüljön ((pl. 250 ml nutri-basic + 250 ml nutri-HED = 500 ml adagolható oldat). Az adagolási mennyiség a nutri-amin Basic dózishoz igazodik, amely napi mennyiséget így megkettőzünk. Ha például a nutri-amin Basic napi adagja 0,5 ml/100 liter akváriumvíz , akkor az új, a Nutir-amin HED-el egyesített adag: 1 ml/100 liter.

Termékspecifikáció

Gyártó Sangokai
Típus Nutri-amin HED
Összetetétel L-glutaminsav, L-alanin, glicin, L-szerin, Taurin (2-aminoszulfonsav) és L-valin.
Kiszerelés 250 ml

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Sangokai Nutri-amin HED 250ml

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  ☆☆☆☆ ★★☆☆☆ ★★★☆☆ ★★★★ ★★★★★
Értékelés

Talán a következő termékek is érdekelhetik: