• Kosár

    A kosár üres

    Az Ön bevásárlókosara jelenleg üres.

Nem találja a keresett felszerelést? Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Jól jönne egy szakértő tanácsa a választás előtt?

Keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén és mi örömmel segítünk.

Telefon: +36 1 268 0381
Mobil: +36 30 3277 383
E-mail: írjon nekünk

Amennyiben 30.000 Forint felett vásárol a megrendelt terméket az ország egész területén ingyenesen szállítjuk ki.

A szállítás díja ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén is csak 1.490 Forint.

Sangokai
A képre kattintva elérheti a gyártó termékeit
Segítség a vásárláshoz:
Termékkel kapcsolatos kérdése van? Hívjon bennünket, és mi örömmel segítünk.
Nem szeretne online vásárolni? Rendelését telefonon, vagy a Wesselényi utcai üzletünkben személyesen is leadhatja.
Nem tud választani? Több termék tulajdonságainak összehasonlításához használja az "összehasonlít" funkciót.
Később szeretne vásárolni? Regisztráljon és készítsen "kívánságlistát". A kívánságlistára összegyűjtött termékeket később akár egyben is megvásárolhatja.

Sangokai Nutri-amin Basic 250ml

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

A Sangokai Nutri-amin Basic segítségével bármely korallos akvárium számára biztosítható az lapvető aminosav ellátás:

• a Sangokai "Basic" tápanyag rendszer 1. számú komponense
• valamennyi korallos akváriumot képes a szükséges aminosavakkal ellátni
• szabályozza a korall/alga szimbiózist és serkenti az aminosav újratermelést
• fokozza a színanyagképzést, mindenek előtt a kispolipú (SPS-) és nagypolipú LPS-kőkorallokban
• erősíti a polipok terjeszkedését és segít növekedési gondoknál
• nitrogénnel látja el a heterotrof baktériumokat és ezzel segíti a korallok és az algák ammónium hozzáférését

Adagolási javaslat: napi 1 alkalommal 0,5 ml , 100 liter akváriumvízhez (adagolószivattyúkhoz is alkalmas!) Szükség esetén 1 ml/100 literre emelhető.
4 800 Ft
19 200 Ft/liter
Termék megosztása:

Sangokai Nutri-amin Basic 250ml Zoom

Részletek

Az aminosavak valamennyi tengeri korallzátony ökoszisztémájában a nitrogén ellátás vonatkozásában nagy szereppel bírnak és ezen túlmenően szabályozási szerepet is játszanak. Így pl. szabad aminosavként (FAA - free amino acids) a korallok és szimbióta algáik együttélését szabályozzák.

Az aminosav rendelkezésre állítása ezért a korallok általános alapellátása miatt jelentős. Emiatt tartjuk a Sango Nutri-amin Basic-et a Sangokai tápanyag rendszerének 1. számú összetevőjének.

Ezzel a termékkel a szerves, redukált nitrogén akváriumi elérhetőségét fokozzuk, ami különösen a nagyon tápanyagszegény akváriumok hosszú távú ellátásánál nélkülözhetetlen. Az aminosavakban redukált alakban rendelkezésre álló nitrogénnek a protein-anyagcserébe történő becsempészése energetikailag előnyösebb mint a nitrátok oxidált nitrogénjének a használata. Ezért nemcsak a korallok és algák részesítik előnyben az aminosavakat nitrogén forrásként. Tudományosan igazolt, hogy számos heterotrof baktérium a nitrogénszükségletének fedezésénél szerves nitrogént részesít előnyben. A nutri-amin basic-el történő aminosav biztosításkor tehát az olyan baktériumok is optimális nitrogénellátásban részesülnek, amelyek egyébként az értékes ammóniumért a korallokkal és algákkal konkurálnának. A fajgazdagság és az élő szervezetek sokféleségének növelése, ami a sangokai alapvető tápanyag rendszerének célja, mindenek előtt a tápanyagok elérhetőségének ilyenfajta kibővítésének köszönhető.

A sango nutri-amin basic a következő aminosavakat és aminosav derivátumokat tartalmazza: L-alanin, L-arginin, L-aszparagin, L-aszparaginsav, L-cisztein, L-glutamin, L-glutaminsav, glicin, L-hisztidin, L-izoleucin, L-leucin, L-lizin, L-methionin, L-fenilalanin, L-prolin, L-szerin, taurin (2-aminoszulfonsav), L-treonin, L-triptofán, L-valin.

Adagolási javaslat: eleinte használjuk a Sangokai weboldaláról letölthető adagolási tervet. Számos tengeri akvárium esetében optimális adag napi 1 alkalommal 0,5 ml , 100 liter akváriumvízhez. Szükség esetén (akut nitrogénhiány vagy sok korall) az adagot legfeljebb 1 ml/100 liter akváriumvíz mértékre növelhetjük.

Termékspecifikáció

Gyártó Sangokai
Típus Nutri-amin Basic
Összetetétel L-alanin, L-arginin, L-aszparagin, L-aszparaginsav, L-cisztein, L-glutamin, L-glutaminsav, glicin, L-hisztidin, L-izoleucin, L-leucin, L-lizin, L-methionin, L-fenilalanin, L-prolin, L-szerin, taurin (2-aminoszulfonsav), L-treonin, L-triptofán, L-valin
Kiszerelés 250 ml

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Sangokai Nutri-amin Basic 250ml

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  ☆☆☆☆ ★★☆☆☆ ★★★☆☆ ★★★★ ★★★★★
Értékelés

Talán a következő termékek is érdekelhetik: