• Kosár

    A kosár üres

    Az Ön bevásárlókosara jelenleg üres.

Nem találja a keresett felszerelést? Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Jól jönne egy szakértő tanácsa a választás előtt?

Keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén és mi örömmel segítünk.

Telefon: +36 1 268 0381
Mobil: +36 30 3277 383
E-mail: írjon nekünk

Amennyiben 30.000 Forint felett vásárol a megrendelt terméket az ország egész területén ingyenesen szállítjuk ki.

A szállítás díja ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén is csak 1.490 Forint.

Sangokai
A képre kattintva elérheti a gyártó termékeit
Segítség a vásárláshoz:
Termékkel kapcsolatos kérdése van? Hívjon bennünket, és mi örömmel segítünk.
Nem szeretne online vásárolni? Rendelését telefonon, vagy a Wesselényi utcai üzletünkben személyesen is leadhatja.
Nem tud választani? Több termék tulajdonságainak összehasonlításához használja az "összehasonlít" funkciót.
Később szeretne vásárolni? Regisztráljon és készítsen "kívánságlistát". A kívánságlistára összegyűjtött termékeket később akár egyben is megvásárolhatja.

Sangokai Kai Mineral 50ml

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

A Sangokai Kai Mineral egy kőkorallok (SPS és LPS), vörös mészalgák és mészszivacsok növekedését serkentő speciális ásványi anyag készítmény:

• előmozdítja a korallok, kagylók, vörös mészalgák és mészszivacsok vázképzését.
• a Tridacna kagylók és mindenek előtt az LPS-korallok meszesedését gyorsítja.
• oldott és szemcsés anyagok kombinált ellátását szolgálja.
• fontos ásványokat adagol és emeli a pH-értéket és a bázikus hatást (valamint a karbonát keménységet).

Adagolás: eleinte naponta 1-2x 2 csepp (100 mikroliternek felel meg) / 100 liter akváriumvíz. Napi 5 csepp / 100 literig emelhető az adag. 4-5 hét múltán már csak hetente 2-3x 5 csepp / 100 liter.
4 500 Ft
90 000 Ft/liter
Termék megosztása:

Sangokai Kai Mineral 50ml Zoom

Részletek

A Kai Mineral a zátonyképző (hermatipikus) kőkorallok, kagylók, és mészvázas szivacsok mészképzéséhez kiválasztott ásványi anyagok rendelkezésre bocsátásával szolgál kiváló alapul.

A felhasználásából mindenek előtt a Tridacnidea családba tartozó kagylók és az LPS-korallok húznak nagy hasznot. A biogén támasztóstruktúrák és mészvázak kialakításához kínál alapvető ásványi építőelem gyanánt kalciumot, magnéziumot, stronciumot és báriumot oldott és partikuláris alakban. A Sango Kai mineral ezen túlmenően növeli és stabilizálja a tengervíz bázikusságát és pH-értékét.

A Kai mineral kifejlesztése abból az elméleti tételen alapul, hogy az a mód, ahogyan a tengeri szervezetek a mészvázukat felépítik, sokoldalú lehet. Csak maguk a különböző korallok között is különféle mészképzési módszer ismeretes. Az akvarisztika rendhagyó esetében abból indulunk ki, hogy a korallok és a vörös mészalgák a vízben oldott kalciumot és karbonátokat felveszik és a vázképzés helyén (szkeletogenézis) a meszet aragonit kristály alakjában kiválasztják. Azonban tudományosan is ismert is vizsgálat tárgyát képezte, hogy a korallok részecskeformájú meszet is kiszűrnek, ezt tápanyagként a szájnyílásukon keresztül az emésztőrendszerükbe juttatják és itt a szkeletogenezis folyamatába felveszik. A sangokai rendszer értelmében a partikuláris mészformák és egyéb ásványianyagok rendelkezésre állítása előmozdítja a korallos akvárium fajta és szervezetgazdagságát, mert ezáltal:

a) kevesebb konkurencia-helyzet tud kialakulni,

b) a kalcium és karbonátháztartás akkut hiány esetén sem okoz növekedési zavarokat, és

c) olyan érzékeny szervezeteket is el tudunk mésszel látni, mint amilyen számos ilyan szűrő életmódot folytató élőlény, amelyek az oldott kalciumot és karbonátokat nem, vagy csak rosszul képesek kezelni.

A Kai mineral együtt a Kai geos-al optimális komponensként illeszkedik a Sango Nutri-basic alapvető tápanyagellátás koncepciójához. A kezdeti fázisban naponta adjunk az akvárium vizéhez kai mineral-t. Ebben a fázisban az adagok folyamatos növelésével az akváriumban élő összes filtráló életmódú és mészvázképző szervezetet növekedésre serkentünk. A beindítási fázist követően elegendő a heti 2-3x adagolás ahhoz, hogy a folyamatos jó növekedést fenntartsuk, pl. a mészvázas szivacsoknál vagy a csőférgeknél.

A Sango nutri-csoport sangokai tápanyagai mellett a Kai Mineral a sangokai rendszer különösen fontos komponensének számít, és ásványianyag közegként növeli az élő szervezetek sokféleségét és fokozza a biofilmréteg fejlődését. A sangokai-os korallos akvárium ezáltal magas kompetenciaszintet ér el, ami stabil akvárium-biológiát eredményez.

Adagolás: eleinte naponta 1-2x 2 csepp (100 mikroliternek felel meg) / 100 liter akváriumvíz. Napi 5 csepp / 100 literig emelhető az adag. 4-5 hét múltán már csak hetente 2-3x 5 csepp / 100 liter. Az adagolás indításakor használhatjuk a Sangokai weboldalán elérhető adagolási tervet.

Termékspecifikáció

Gyártó Sangokai
Típus Kai Mineral
Összetétel n/a
Kiszerelés 50 ml

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Sangokai Kai Mineral 50ml

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  ☆☆☆☆ ★★☆☆☆ ★★★☆☆ ★★★★ ★★★★★
Értékelés

Talán a következő termékek is érdekelhetik: