• Kosár

    A kosár üres

    Az Ön bevásárlókosara jelenleg üres.

Nem találja a keresett felszerelést? Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Jól jönne egy szakértő tanácsa a választás előtt?

Keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén és mi örömmel segítünk.

Telefon: +36 1 268 0381
Mobil: +36 30 3277 383
E-mail: írjon nekünk

Amennyiben 30.000 Forint felett vásárol a megrendelt terméket az ország egész területén ingyenesen szállítjuk ki.

A szállítás díja ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén is csak 1.490 Forint.

Aqua Medic
A képre kattintva elérheti a gyártó termékeit
Segítség a vásárláshoz:
Termékkel kapcsolatos kérdése van? Hívjon bennünket, és mi örömmel segítünk.
Nem szeretne online vásárolni? Rendelését telefonon, vagy a Wesselényi utcai üzletünkben személyesen is leadhatja.
Nem tud választani? Több termék tulajdonságainak összehasonlításához használja az "összehasonlít" funkciót.
Később szeretne vásárolni? Regisztráljon és készítsen "kívánságlistát". A kívánságlistára összegyűjtött termékeket később akár egyben is megvásárolhatja.

Aqua Medic Eco Runner 6000 szivattyú és keringető motor (6000l/h)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Az Aqua Medic Eco Runner sorozat az Aqua Medic legújabb szivattyú és keringető motor családja, mely az előd Ocean Runner vízpumpákhoz képest jelentősen kevesebb energiát fogyaszt.

Az 6000-es Eco Runner 6000 l/h teljesítménye és 3,5 m maximális emelő magassága az elektronikus vezérlésű szinkronmotornak köszönhetően mindössze 70 W fogyasztással párosul. (teljesítmény görbe)

Az Eco Runner 6000 egy megbízható, kevés karbantartást igénylő univerzális szivattyú, mely sok egyéb mellett kiválóan használható a külső szűrőrendszert az akváriummal összekötő vízpumpaként, vagy akár egy zárt rendszerű belső áramoltatás keringető motorjaként is.

A motor robusztus pumpaházzal, erős rotorral és kerámia tengellyel készül, így garantált a sok éves problémamentes és halk üzem.
64 000 Ft
Termék megosztása:

Aqua Medic Eco Runner 2700 szivattyú és keringető motor Zoom

Részletek

Napjainkban az akvaristák körében is egyre fontosabb, vásárlást befolyásoló tényező a technikai berendezések gazdaságossága, ezért az akvarisztikai felszerelések gyártói egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a termékek energia hatékonyságának fejlesztésére.

Jó tudni: 1. egy átlagosan felszerelt tengeri akvárium esetén a világítás és a szivattyúk a legnagyobb fogyasztók, 2. egy tengeri akvárium üzemeltetési költségének jelentős részét a villanyszámla adja

Az akvarisztikai szivattyúk fogyasztásának területén az elmúlt években megélénkülő versenyre az Aqua Medic az Ocean Runner sorozatot leváltó Eco Runner keringető motor családdal válaszolt. A 6000-es típusnak, az elektronikus vezérlésű szinkronmotornak és a turbinaszerű rotornak köszönhetően, a 6000 l/h teljesítmény és 3,5 méteres maximális emelőmagasság mellett is csak 70 W a fogyasztása. (Eco Runner 6000 teljesítmény görbéje)

Érdekesség: az Eco Runner alacsony fogyasztásának kulcsa, hogy az iparban használt centrifugál szivattyúkhoz hasonlóan az elektronikus vezérlésű motor - szemben a hagyományos akvarisztikai szivattyúkkal - csak egy irányba foroghat, így a turbinakerék és a turbinaház is sokkal gazdaságosabb működést garantáló felépítést kaphatnak.
 
Az Eco Runner 6000 egy megbízható, kevés karbantartást igénylő univerzális szivattyú mely bárhol alkalmazható, ahol jelentősebb vízmennyiség szállítása az igény, legyen az akár zárt rendszerű áramoltatás, egy nagyobb méretű lefölöző vagy akár a teljes szűrőrendszer vízellátása. A vízpumpát a megfelelő tömlő csatlakozásokkal (szívó és nyomó oldalon is 1 1/4"-es) az akváriumon kívül „szárazon” is gond nélkül be lehet üzemelni.

A a 6000-es Eco Runner masszív pumpaházzal, turbina felépítésű rotorral, kerámia tengellyel és kerámia csapágyazással készül, így a teljesen tengervíz álló forgó részek élettartama hosszabb és garantált a sok éves problémamentes, halk üzem.

A szivattyú a rezgésből adódó esetleges zajok minimalizálása érdekében 4 db gumibakon áll.

Termékspecifikáció

Gyártó Aqua Medic
Típus Eco Runner 6000
Motor típus AC (váltóáram)
Teljesítmény 6000 l/h
Emelőmagasság 3,5 m
Fogyasztás 70 W
Méretek 21 cm hosszú x 11,5 cm széles x 18 cm magas
Szívó oldal 1 1/4”
Nyomó oldal 1 1/4”
Száraz üzem alkalmas
Tengely kerámia
Tartozék(ok) szívó oldali védőrács

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Aqua Medic Eco Runner 6000 szivattyú és keringető motor (6000l/h)

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  ☆☆☆☆ ★★☆☆☆ ★★★☆☆ ★★★★ ★★★★★
Értékelés
previous next
12

Talán a következő termékek is érdekelhetik: