• Kosár

    A kosár üres

    Az Ön bevásárlókosara jelenleg üres.

Nem találja a keresett felszerelést? Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Jól jönne egy szakértő tanácsa a választás előtt?

Keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén és mi örömmel segítünk.

Telefon: +36 1 268 0381
Mobil: +36 30 3277 383
E-mail: írjon nekünk

Amennyiben 30.000 Forint felett vásárol a megrendelt terméket az ország egész területén ingyenesen szállítjuk ki.

A szállítás díja ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén is csak 1.490 Forint.

Adatvédelem


A Vásárlók  személyes és a vásárlással kapcsolatos adatait kizárólag saját belső nyilvántartásunk: számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk.

A vásárlók egyes adatai (név, szállítási cím, telefonszám) a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a Korallszirt.hu-val szerződésben álló szállító cégeknek. A szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről.

A Korallszirt.hu a Vásárlói adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el. Személyes adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok - a számlák tőpéldányai -, melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez bennünket).

A szerződéseket a Korallszirt Kft. elektronikus nyilvántartásában iktatja és archiválja, ezzel biztosítva a szerződés adataihoz való utólagos hozzáférés lehetőségét.